BİLMECELERİN CEVAPLARI

1.Lastik neden esner?

Cevap:Uykusu geldiği için.

2.İki kırk ayak birleşince ne olur?

Cevap:Fermuar.

3.Can bedenden çıkmayınca ne olur?

Cevap:Fizik dersine geç kalır.

4.Avlanması en zor hayvan hangisidir?

Cevap:Dina-zor.

5.İnsanlar yaşlanınca ne yaparlar?

Cevap:Kurulanırlar.

6.Denizler niçin tuzludur?

Cevap:Balıklar kokmasın diye.

7.Kötü  yola düşmüş üzüme ne denir?

Cevap:Şarap

8.Bir elma diskoya gitmiş,neden?

Cevap:Kurtlarını dökmek için.

9.Şeker çaya ne demiş?

Cevap:Kahvaltıda buluşalım.

10.Sarı mendil,mavi denize düşerse ne olur?

Cevap:Islanır.

11.Dünyanın en iyi döndüğünü kim bilir?

Cevap:Sarhoşlar.

12.Eve gelen hırsız neyi çalmaz?

Cevap:Zili çalmaz.

13.Erkek yengeç dişi yengeçe ne demiş?

Cevap:Gel  seninle kol kola , kol kola , kol kola dolaşalım demiş.

14.En hızlı  sayı hangisidir?

Cevap:10 Neden:10"un arabası var.

15.İki  domates yolda yürüyormuş.Birinin üzerinden araba geçmiş öteki domates ona ne demiş?

Cevap:Yürü salça.

16.Yumurta nasıl karşıdan karşıya geçer?

Cevap:Tavuğun poposun da geçer.

Yorum Yaz
Arkadaşların Burada !
Arkadaşların Burada !